Thursday, March 30, 2017

Mantan 1/2 India dengki Najib bawa RM30 billion FDI India


Dah mulalah Mkini dan FMT buat fitnah:

Rajinikanth to meet Najib? No, says PM’s office

http://www.freemalaysiatoday.com/category/nation/2017/03/29/rajinikanth-on-najib-and-rosmahs-itinerary-in-india/

http://khairulryezal.blogspot.my/2017/03/rajnikanth-pun-tidak-terlepas-dari.html

Rasanya ini boleh dijangka dari tindakan pembangkang khususnya Rafizi pembelit untuk mempertikaikan pelaburan yang dibawa oleh China dan Saudi.

Dalam lawatan Najib ke India, 15 MOU dan perjanjian pelaburan sebanyak RM30 billion akan dimetrai.


Sebelum ini, lawatan Perancis menawarkan berikut:


Untung kita bila PM ramai kawan dan disenangi banyak negara.

Lebih untung dari mantan yang kaki gaduh tetapi 22 tahun sebagai PM yang hanya lebih berkokok dari betul2 bawa untuk pada Msia.

Orang India banyak membantu dan menyumbang kepada Malaysia. KSN India, KSP India dan boss baru kastam pun India:

Subromaniam is new Customs D-G http://www.freemalaysiatoday.com/category/nation/2017/03/24/subromaniam-is-new-customs-d-g/

Tapi 1/2 India ini banyak bawa kerugian dan kemusnahan sepanjang 22 tahun:

Kaum India hebat, 1/2 India rugikan negara
http://snapshot2016.blogspot.com/2017/03/kaum-india-hebat-12-india-rugikan-negara.htm

Itu yang dia dengki dan mula buat fitnah!

4 comments:

  • LADO TOKOU says:
    March 30, 2017 at 9:14:00 AM GMT+8

    Kalau pun Najib bertemu dengan Rajnikant apa salahnya. Rajnikant bertemu peminat pun dipolitikkan....

  • Prince Righty I says:
    March 30, 2017 at 3:46:00 PM GMT+8

    Diorang cap bunga agaknya lupa tak tau kot pasal Nutella Tax (cukai minyak sawit) ... Dan akhirnya kerana Malaysia tekan lah Nutella tax tu x sempat nk dilaksanakan.

  • Asaif Barkiya says:
    March 31, 2017 at 9:11:00 PM GMT+8

    Mantan pm yang di dalam rekod guiness book of Malaysian records membuat bail out paling banyak terhadap anak pinak,proksi proksi dan kawan kawan.Duit rakyat di salah gunakan serta di perjudikan di dalam skim forex dengan akibat salahguna dana rakyat,risiko inflasi dan kekurangan cairan menjejaskan kelicinan plan ekonomi mikro jangkapanjang.Orang tua yang tidak amanah dengan kuasa yang Allah berikan sedang dj hambat oleh dosa dosa kering dan basah.

  • Anonymous says:
    April 3, 2017 at 2:02:00 AM GMT+8

    Pemilik The Haven Ipoh adalah seorang Penjenayah Besar

fda

Archives